maandag, augustus 11, 2008

Herstelloopje in Blaarmeersen

Zoals aangekondigd een herstelloopje in de Blaarmeersen. Net niet de vooropgestelde 6km. Het "standaard-toerke" dat ik daar gevonden heb is volgens de GFR405 5,23km. GHS 128 en toch nog 10,13km/h gemiddeld. Deze cijfers vertellen mij dat de conditie goed zit. Nu niet te vroeg victorie kraaien, en niet forceren.
En zij die het toertje niet kennen, hier het plannetje. De beschrijving: vanuit de topsporthal de Blaarmeersen in. Direct links langs grindpad. Einde rechts voorbij rugby terein. En daar links voorbij wielercentrum Eddy Merx. Over de parking tot aan het water, daar rechts. Voorbij de draai aan de banken terug Blaarmeersen in en naar links de Finse piste op. Van daaruit is het steeds volgen. Tot je op een grindpad zit dat rechts afdraait en rechtdoor is er het vervolg van de Finse piste. Op het einde van de Finse piste links langs de achterkant van de topsporthal. Einde links en je bent rond. Afwisselend grindpad, Finse piste, tussen het bos, langs de vijver, beetje bergop en bergaf, stukje gras, zeer afwisselend. Zoals gezegd vééééél leuker dan rond de watersportbaan te lopen.

2 opmerkingen:

  1. Alles is afwisselender als rond de watersportbaan! Ik ken uw toerke niet, maar zoals je het beschrijft lijkt het wel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ongelooflijk, maar waar God is altijd geweldig. Na een aantal versies van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening door een zeer vriendelijke dame. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met haar via e-mail naar: marilinetricha@mail.ru het aanbieden van leningen € 3.000 tot € 3.000.000 aan iedereen kunnen terugbetalen met rente tegen een laag tarief van 2%, aarzel dan niet die boodschap. Dit is een perfecte werkelijkheid. Verspreid het woord aan vrienden en familie die in nood zijn.
    betaling begint vijf maanden na ontvangst van uw krediet
    God zegene u.

    BeantwoordenVerwijderen