donderdag, augustus 28, 2008

Zware intervals

Deze middag was het te druk op het werk. Waardoor een zware en belangrijke training dreigde in het water te vallen. Deze avond was 't vrouwke onverwachts toch thuis. Dus vlug de looptenu aan, en gestart. Het werd één grote toer, bewust uitsluitend verhaderde ondergrond. Omdat het een interval training was.
En wat had den Paul ons voorgeschoteld? Na de opwarming een intervalleke van 3K, 2*2K en dan nog eens 3*1K en dan uitlopen. Behalve dat ik alweer de maïs moest induiken verliep de training vrij goed. Hierbij de statistieken:
De gemiddelde snelheden van de intervals liggen tussen de 12,9 tot 13,2km/h (behalve deze met de maïs-stop). Dus vrij constant. Hoewel ik denk dat het de bedoeling is dat de snelheid hoger ligt, en dat de gemiddelde snelheid op de kortere intervals hoger is dan op de langere. Maar dit komt deels door de toenemende vermoeidheid. En deels omdat de recup na de 1km intervals maar 200m was, terwijl het bij de langere nog 400m was. In ieder geval een leuke training om te doen. Morgen rusten (op loop vlak toch, want een horeca-job kan je moeilijk rusten noemen). En zaterdag, eerst naar de eerste competitiematch van de zoon, en na een bezoek aan de Schotse dagen, nog eens naar de jogging van Nevele.

1 opmerking:

  1. Mooie training en maar goed dat er nog mais wordt gezet he?
    Zou anders raar zicht zijn,met de blote poep in de wind!!!

    BeantwoordenVerwijderen