woensdag, augustus 13, 2008

JCA woensdag avond groepsloop

Terwijl dag 23 de voorgeschreven rust bracht. Waren we vandaag aan dag 24 en stond 10km herstelloop gepland. Het werden er iets meer, en extensieve duurloop ipv herstelloop. Een HS-zone hoger dus, maar toch vrij rustig.

Woensdag avond is JCA groepsloop. Het verlof begint op zijn einde te lopen en de groep groeit opnieuw. We waren toch al weer met 11 lopers (en achteraf nog een gekwetste loopster die enkel kwam mee-drinken als nr'ke 12). Deze keer liep ik niet vooraf, en kan ik een plannetje tonen van onze "grote" toer die we van half oktober tot half augustus lopen (daarna bouwen we stukjes bij als voorbereiding op Eindhoven).
We waren terug in 58m39s. Normaal doen we er iets langer over. De GFR405 beweert dat de afstand 10,560km is. Dus 10,8km/h als gemiddelde. Mijn GHS was 136 en MHS 147. De snelheid was bovendien vrij constant. In 't begin een beetje trager. Kilometer 2 (begin Gottebeekstraat) tot 3 (halfweg Varenstraat) viel beetje uit de toon. En de laatste 3,560 waren iets sneller. Mooi te zien aan de balkjes in onderstaande grafiek die aanduiden hoeveel lager/hoger het tempo lag tov het gemiddelde.


En nog een berichtje voor zij die naar Eindhoven gaan. JCA legt op 12/10 een bus in naar de Marathon Eindhoven (die pas terug komt als ook de halve-marathon is aangekomen. De plaatsen staan ook voor niet leden ter beschikking. Dus zij die vanuit Aalter willen vertrekken en aankomen en zich de rest van het vervoer niet willen aantrekken, er is nog plaats. (een dezer dagen plaats ik de volledige documentatie via een link in de rechter kolom)

1 opmerking:

  1. Leuk met een groep vertrekken naar Eindhoven , ambiance van s'morgens vroeg , een voorsmaakje van een hele dag sfeer volle Hollandse sfeer (je zal je pijn in de beentjes nog nooit voelen met de gekke orkestjes om de 2km) echtwaar !!Als zou mee kunnen met jou zou ik nog een dansje wagen op Franske Bouwer ;-) maar hellaas :-(

    BeantwoordenVerwijderen