zondag, augustus 10, 2008

NAT Slaaploopje

7h00 de wekker loopt af. Tja, kan je moeilijk iets op zeggen hè. 't Is zijn job. Met piepkleine oogjes naar beneden. Isostar drankjes maken, notenreep nuttigen, beetje water en beetje cola drinken. En in de looptenu. Drankgordel prepareren met mueslireepje er bij. En weg zijn we.
Hoofdzakelijk bospaden met oa Blekkerbos, Vorte bos, en nog verschillende andere bosjes met bospaden in. Waaronder een leuk stukje goed loopbare single track ter hoogte van de planterijstraat in Kruiskerke. De uitgang van het bos lag slechter dan de single track in het bos. Door de regen. Bij de start viel die nog mee, daarna ging hij steeds harder en harder. Kletsnat van een mengeling van regen en zweet als eindresultaat.
Om 9h54 was de klus geklaard. De eerste 7 kilometers duidelijk wat trager en lagere hartslag. Precies een kruising tussen slaapwandelen en vetloop. Verder kwam ik precies niet. Daarna ging hartslag een beetje de hoogte in, en de snelheid ook. Bij het droog maken van de bril telkens een dipje in HS en snelheid. Uiteindelijk 22,65km à 9,2km/h. En de HS bleef beneden de 145 met een gemiddelde van 133. Voor mij goede cijfers.

Hierbij is het weektotaal voor het eerst boven de 90 gestegen. Een drukke week. Volgende week relatieve rust. Herstel en extensieve duurloop van 6, 10 en 6km. En om de week te eindigen nog een fartlek van 15km en een trage duurloop van 20K.

1 opmerking:

  1. 90km dat is al een ferm loopweekje maar met een marathonschema kan da ook nie anders hé

    BeantwoordenVerwijderen